Nagy Boglárka
Watsu Terapeuta - Instructor Assistant és Oktató, AquaRelaxáció terapeuta és oktató, Aichi Instruktor, Tantsu Yoga Introducer, Qi-Yo Jógaoktató,  Aviva Módszer Oktató, Healing Touch Terapeuta

A víz minden feszültséget képes kioldani. Meleg vízben lehetőség nyílik arra, hogy teljesen ellazúlj, és kapcsolódj csodálatos igazi Éneddel. Ez az Éned megmutatja neked hogy mennyi mindenre képes a tested, segít abban hogy gyógyúlj, megnyugvást találj, és hogy inspirációkat, válaszokat lelj, amikor nehézségeid vannak. Hatalmas Áldás és megtiszteltetés, hogy tanúja és támogatója lehetek e meghitt kapcsolódás létrejöttének.
Elérhetőségeim: bogizsolti@gmail.com, 30-2535520


Életemet kettéválasztja egy fontos esemény, egy súlyos autóbaleset, melyet 2004ben szenvedtem el. Agrármérnöki és Mérnöktanári diplomákat szereztem és hivatásom a környezeti nevelés volt, mint oktató-kutató-szakértő dolgoztam ebben a szakmában. Az autóbaleset után legfontosabb feladatom a gyógyulás majd hivatásom a mások gyógyulásának segítése lett. Később a megismert gyógyító és öngyógyító technikák oktatását vállaltam el. A legtöbb inspirációt Aurovilleben szereztem, mely egy déli-Indiában található Spirituális Öko- és Tudásközpont. Auroville a Watsu India oktatási központja is. Itt ért az elsõ Watsu élményem kismamaként. Az élmény sokkal fontosabb volt a fájdalmaim oldásánál, hiszen pontosan odavitt ahol kisfiam volt, és gyönyörû mélységes kötődés alakult ki köztünk. A képekkel, érzésekkel teli benső kommunikáció a szülés alatt is támogatott.

Családommal kétlaki életet élünk, Auroville-ben, (Dél Indiában) és Magyarországon vagyunk itt- és otthon. Dolgozunk, tanulunk, élünk. Célom az Aurovilleben megszerzett tudást, tapasztalatot Magyarországon átadni, A Magyarországon megismert tudást pedig Aurovilleben megosztani, így szolgálva mindkét hazámat. Munkám során oktatókat hívok meg, s én magam is folyamatosan fejlődöm,és a tudásomat megosztom másokkal.
Magyarország azért is lehet csodálatos otthona az AquaRelaxációs Terápiáknak, mert a meleg-vizű medencék mindenki számára könnyen hozzáférhetőek. Hiszek abban, hogy ezen módszerek terjesztésével hozzájárulok egy szebb, barátságosabb, szeretőbb világ megteremtéséhez.

Melegvízi-terápiás tanulmányaimat és fejlődésemet közel 40 nemzetközi oktató inspirálta az elmúlt években, legnagyobb hatással Harol Dull volt rám, aki a Watsu (az első melegvizi terápiás forma) megteremtője, és aki 2011ben megbizott azzal hogy a Magyarországi Watsu Oktatási Intézet igazgatója legyek, és tanfolyamokat szervezzek Magyarországra neves külföldi oktatókkal. A forint folyamatos romlása sajnos az elmúlt években mind elérhetetlenebbé tette, hogy a külföldi oktatók rendszeresen látogassanak Magyarországra, ezért hoztam létre az időközben kiképződött magyar oktatókkal az AquaRelaxáció képzési rendszert, mely mind a hazai (GYEMSZIs) mind a nemzetközi (WABAs) képzésbe beilleszkedik. Célom hogy ezt a csodálatos tudást mind többekhez eljutassam, és hogy idővel Magyarország minden meleg-vizű medencéjénél elérhető legyen legalább egy AquaRelaxáció Terapeuta.