Radnics Adrienn

Magamról

2003- ban végeztem a PTE Gyógytornász szakán.
Nagyon szeretem a vizet és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Az évek során sokféle vízi terápiával és a víz megannyi gyógyító tulajdonságával ismerkedtem meg, de mikor megtalált az Aquanatal, úgy éreztem hivatásom egy fontos pillére került a helyére. Régóta érdekelt a méhen belüli élet, az anya- magzat kapcsolat és a pozitív szülésélmény jelentősége a babára és mamára nézve egyaránt. Az azóta eltelt évek aztán bizonyították az Aquanatal kivételes hatékonyságát a szülés során, ill. a baba későbbi életében. 2004-ben Aquanatal
® Oktatói, 2006- ban pedig Birtlight® kismama jóga oktatói tanfolyamot végeztem. Ezek a módszerek amellett, hogy hatékonyabbá teszik a szülésre való felkészülést, egy életfelfogást is közvetítenek, mely közelebb visz életünk lényegének, esszenciájának megértéséhez.
Fontos üzenetük az Öröm megélése, az Önmagunkkal való mélyebb kapcsolat. Segítenek, hogy ráérezzünk, milyen a jelenben élni, tudatosan az adott pillanat megélésére koncentrálni.
Ezt a felfogást közvetíti számomra a Watsu, ez a csodálatos, vízi terápiás módszer is, mellyel 2007-óta foglalkozom. Szintén ebben az évben babaúszás oktatóvá is váltam. Nagy öröm számomra, hogy a kismamákkal és csemetéikkel a szülés után is folytathatom azt az utat, amit a szülés előtt közösen már elkeztünk.
Miközben a foglalkozások során gyermekeink mozgásfejlődését is segítjük, átadhatjuk nekik a mozgás és az "együtt mozgás" szeretetét.
“ Minden ami él mozgásban van, a mozgás maga az élet!”

Szeretettel: Radnics Adrienn

Elérhetőségeim:
Telefon: 0630-307-40-37
Email: fenytenger@gmail.com 

Weblap: www.mamavilag.hu